Swarovski CL Companion 8×30 verrekijker Groen + Northern Lights

Swarovski CL Companion 8×30 verrekijker Groen + Northern Lights

 1.260,00

OP VOORRAAD.
De Swarovski CL Companion 8x30 is een elegante verrekijker die dankzij het slanke en compacte ontwerp perfect in je hand past. Het indrukwekkende optiek met tien keer vergroting zorgt voor een helder en rustig zicht. Het gezichtsveld van 132 meter geeft je hierbij een compleet overzicht. De verrekijker heeft een ergonomisch ontwerp, is licht van gewicht en compact in grootte. Dit maakt de Swarovski CL Companion 8x30 tot een uitstekende metgezel die je unieke ervaringen biedt op al je reizen. 
Hoogwaardig optiek voor een unieke kijkervaring

De CL Companion 8x30 combineert eenvoud en comfort voor de best mogelijke kijkervaring. Zo is de verrekijker uitgerust met een nieuw focusmechanisme met geïntegreerde dioptrie-aanpassing. De lenzen zijn voorzien van Swarotop en Swarodur coating voor een helder en contrastrijk beeld terwijl de Swaroclean coating ervoor zorgt dat je de lenzen gemakkelijk kunt reinigen. 


De Northern Lights tas is een schoudertas met een klassiek maar tijdloos design speciaal ontworpen voor de CL Companion. De tas en schouderriem hebben een beproefd ontwerp en zijn gemaakt van zeer duurzame materialen. Hierdoor is je verrekijker jarenlang verzekerd van een goede en betrouwbare bescherming.

Hulp nodig? Neem contact op Geef feedback

Tags: ,

Delen
preloader